Planera ett oförglömligt evenemang

Upptäck hur du arrangerar det perfekta eventet!

Med rätt inställning kan det bli en rolig process att planera det perfekta evenemanget. Ett lyckat företagsevent kräver extrem precision och en känsla för detaljer.

Låt oss tillsammans upptäcka de bästa strategierna för att ge liv åt ett oförglömligt evenemang!

Före evenemanget: Den sköraste fasen

Den organisatoriska fasen som leder fram till evenemanget är avgörande för dess framgång, och därför är det otroligt viktigt att se till att allt går smidigt från första ögonblicket.

Bestäm vilken typ av event som bäst passar dina behov

Planerar du att genomföra ditt evenemang på plats eller på distans? Har du redan ifrågasatt vilken av dessa två lösningar som bäst passar för ditt företags behov? Dessa är bland de första frågorna du bör ställa dig själv inför evenemanget, eftersom svaren på frågorna kommer att avgöra allt annat i det organisatoriska flödet.

Har du bestämt dig för att arrangera ett digitalt event? Då behöver du uppmärksamma användandet av olika plattformar eller digitala medier för att skapa engagemang före, under och efter evenemanget.

Fastställ målen för eventet

Glöm inte att tydliggöra målen för evenemanget i god tid. Vill du att ditt team ska skapa bättre sammanhållning med fokus på företagets värderingar, men samtidigt erbjuda dina kollegor en utvecklande och ledig tid från jobbet?

På så sätt kan du utesluta alla kategorier av mer "formella" evenemang, som skulle vara särskilt lämpliga om du vill anordna ett mer strukturerat event, t.ex. i syfte att få deltagarna att nätverka. I det första fallet kan kreativ teambuilding vara en utmärkt lösning, medan i det senare fallet kan du välja ett mer ledigt cocktailparty. Om du definierar målen i alla faser fram till eventet får du naturligtvis också en tydligare uppfattning om vilken budget du ska avsätta för evenemanget.

Identifiera de lämpligaste föreläsarna

Föreläsarna vid ditt evenemang är de som "lånar ut" sitt ansikte och röst för att se till ditt företags kommunikationsbehov. Därför är det bra att välja personer som är i linje med företagets eftersom det är de som under hela eventet kommer att presentera och representera företagets värderingar för publikens ögon och öron.

Skapa en inbjudan och marknadsför evenemanget

Som vi redan har påpekat i den här artikeln, är det en bra idé att ägna största möjliga uppmärksamhet åt att marknadsföra evenemanget på sociala medier, men utan att förbise själva utformningen av inbjudningarna. I det här fallet är det bra att noggrant välja rätt tone of voice, som helt och hållet ska återspegla bilden av ditt företag. Att marknadsföra ditt event genom att skapa originella och skräddarsydda inbjudningskort eller e-postmeddelanden till dina gäster gör det faktiskt möjligt för dig att förvåna dem och skapa engagemang redan innan evenemanget börjar.

Om författaren

Taggade ämnen
No items found.

En plattform, två lösningar: Välj den som passar dig bäst!

Vill du organisera ett företagsevent?

Vare sig det är catering till kontoret eller teambuilding för medarbetarna, har vi det du behöver!

Upptäck hur enkelt det är att organisera ditt evenemang med Kampaay.

Vill du optimera budget, resurser och tid vid hanteringen av dina företagsevenemang?

Skräddarsy dina evenemang och gör dem till strategiska tillgångar som sprider företagskultur och minskar administrativa uppgifter, samtidigt som du optimerar tid och budget.

+300 hjälpta företag, med målet att förändra världen av företagsevent

Upptäck mer
BETRODDA AV NÅGRA AV VÄRLDENS BÄSTA FÖRETAG
"Den första Event-as-a-Service-plattformen för företag"
"Kampaay gör det möjligt för företag att förnya sin eventstrategi"
"Kampaay förnyar evenemangsbranschen och samlar in 1,5 miljoner euro"
"Det har aldrig varit lättare att organisera ett företagsevenemang! En flexibel och intuitiv lösning för företag"
"Evenemang efter krisen: 580 000 euro till startupen som via en plattform erbjuder event-as-a-service"
"Företaget heter Kampaay och erbjuder en komplett skräddarsydd tjänst för evenemang med ett klick"
"Kampaay, startupen som ändrar sättet att organisera evenemang, har utsetts till ett av de 100 bästa startupföretagen 2021"
"Den första Event-as-a-Service-plattformen för företag"
"Organisera alla typer av event på bara några få klick med Kampaay"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev