Teambuilding

Med hjälp av teambuilding kan dina medarbetare få förståelse för varandras olikheter och brister. Du har mycket att vinna på att skapa rätt gruppdynamik där dina medarbetare går till jobbet med ett leende på läpparna. Kampaay tar fram det du behöver från start till mål.

Några exempel

Några exempel

Målet med teambuilding kan vara olika

Ett av de viktigaste målen som finns för teambuilding är att förbättra produktiviteten och motivationen hos medarbetarna. Ett annat kan vara att dina medarbetare ska lära känna varandra. Vilket mål du än har så hittar du allt du behöver hos oss för att skapa rätt teambuilding.

Välj ett av våra färdiga paket eller välj de moment du behöver.
Stärk vi-känslan med aktiviteter som bygger på samarbete och delaktighet.
Vi erbjuder ett brett urval av olika dryck- och matkoncept som håller energin på topp.

Ett företag är ingenting utan sin personal

För att personalen ska kunna prestera så är det viktigt att de trivs tillsammans. För att kunna göra det, så är det viktigt att de lär känna varandra och det är här teambuilding kommer in i bilden. De finns några avgörande punkter för att en teambuilding ska bli lyckad.

Vad behöver dina medarbetare utveckla för att bli en grupp som presterar på topp. Vilka behov finns?
För att ta till vara alla medarbetares individuella styrkor behöver gruppen präglas av öppenhet och trygghet. Vilken teamaktivitet säkrar upp det?
En positiv grupputveckling möjliggörs av att man får förståelse för varandras olikheter och brister. Hur lyfter vi dem i en teamövning?

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.