Teambuilding

Med hjälp av teambuilding kan dina medarbetare få förståelse för varandras olikheter och brister. Du har mycket att vinna på att skapa rätt gruppdynamik där dina medarbetare går till jobbet med ett leende på läpparna. Kampaay tar fram det du behöver från start till mål.

LÄS MER

Exempel på aktiviteter för teambuilding

På spåret

I denna populära team-aktivitet kan alla deltagare bidra med sin kunskap. En mycket uppskattad frågesport i en underhållande resa över världen. En kul version av det välkända TV-programmet och är ett perfekt inslag under middagen eller pausen.

This is some text inside of a div block.

The Code

På denna teamaktivitet gäller det att vara snabb. Lagen ska hitta ett antal gömda koder som scannas med surfplattan. Under tidspress ska ett antal uppgifter genomföras. Riktigt bra teambuildingaktivitet som passar perfekt under kortare pauser.

This is some text inside of a div block.

Dramatisk mordgåta

Mordgåtan är en riktig stämningshöjare där alla deltagare tilldelas en roll i skådespelet. Vi har en spelledare på plats som leder spelet under middagen, skådespelarinsatserna sköter gästerna själva helt på egen hand!

This is some text inside of a div block.

Körslaget

En härlig teambuilding där alla kan bidra på olika sätt. Med sång, koreografi och pepp tävlar lagen mot varandra under ledning av en egen körledare och coach. Med ett förutbestämt tema och låt ska lagen öva in sina nummer.

This is some text inside of a div block.

Måla ett mästerverk

Med penseln i handen får gruppen utforska sina konstnärstalanger. Med ett förutbestämt tema så gäller det för lagen att dels tolka temat och sedan på bästa sätt förmedla detta genom sin målning. Avslutas med en härlig vernissage.

This is some text inside of a div block.

Quiz-mingel

En tävlingsinriktad teamaktivitet som bjuder på både skratt och nya insikter. Perfekt i pausen under mötet eller konferensen. En aktivitet som garanterar både högre puls och ett härligt energipåslag. Frågorna kan anpassas helt utifrån era önskemål.

This is some text inside of a div block.

Målet med teambuilding kan vara olika

Ett av de viktigaste målen som finns för teambuilding är att förbättra produktiviteten och motivationen hos medarbetarna. Ett annat kan vara att dina medarbetare ska lära känna varandra. Vilket mål du än har så hittar du allt du behöver hos oss för att skapa rätt teambuilding.

Välj en ett av våra färdiga paket eller välj de moment du behöver.
Stärk vi-känslan med aktiviteter som bygger på samarbete och delaktighet.
Vi erbjuder ett brett urval av olika dryck- och matkoncept som håller energin på topp.

Ett företag är ingenting utan sin personal

För att personalen ska kunna prestera så är det viktigt att de trivs tillsammans. För att kunna göra det, så är det viktigt att de lär känna varandra och det är här teambuilding kommer in i bilden. De finns några avgörande punkter för att en teambuilding ska bli lyckad.

Vad behöver dina medarbetare utveckla för att bli en grupp som presterar på topp. Vilka behov finns?
För att ta till vara alla medarbetares individuella styrkor behöver gruppen präglas av öppenhet och trygghet. Vilken teamaktivitet säkrar upp det?
En positiv grupputveckling möjliggörs av att man får förståelse för varandras olikheter och brister. Hur lyfter vi dem i en teamövning?
Referenser

Fler än 15 000 har redan valt oss för att arrangera evenemang! 🎉

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.