Sommarfest för företag

Bjud in alla anställda på ditt företag till årets sommarfest! Föreställ dig en grillfest med femkamp, mycket energi och härlig sammanhållning. Kampaay har allt du behöver för ett oförglömligt sommarevent.

Read more

Some examples

Några exempel

Upptäck våra cateringalternativ

Bläddra mellan plockmat, grillbuffé, platsbakad pizza eller en trerättersmiddag. Välj det bästa alternativet för ditt evenemang, oavsett om det är företagets sommarfest, en klassisk after work eller er årliga kick off. Med Kampaay hittar du den perfekta lösningen för dina önskemål!

Buffé

Grillbuffé

Platsbakad pizza

Trerättersmiddag

En sommarfest med femkamp

Varför inte förgylla din företagsfest med en femkamp för att hylla sommaren? Ett perfekt sätt att både ha roligt och stärka ditt teams sammanhållningskänsla!

En upplevelserik sommarfest för ditt företag
Stärk teamkänslan samtidigt som ni har roligt
Tält och andra arrangemang för företagets sommarevent

Grillbuffé eller andra cateringalternativ

Tänk grillbuffé, mingel och härlig stämning. Kampaay-portalen har allt du behöver för en unik sommarfest med BBQ och utomhusarrangemang!

Grillbuffé eller en annan av våra härliga menyer
Mingla med god dryck och tilltugg
Fira in sommaren tillsammans på bästa sätt

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.
IntegritetCookie PolicyVillkor
Kampaay Nordics AB org nr: 559283-3650
Följ oss