Konferenser

Med Kampaay fixar du konferensen med endast ett par klick. Vi erbjuder dig koncept som främjar både nätverkande bland kollegor och kunder samt utveckling av företaget. Skapa en minnesvärd konferens i portalen med full kontroll på alla kostnader och detaljer.

Konferens för dina medarbetare

Ett bra sätt att summera det gångna verksamhetsåret och samtidigt blicka in i det nya är en gemensam stund för reflektion och pepp framåt. Vi har ett brett urval för populära inslag som teamaktiviteter, catering och underhållning som håller energinivån på topp genom hela konferensen.

Att noggrant sätta mål och syfte på konferensen är helt avgörande för en framgångsrik konferens.
Bjud på inspiration som dina kollegor kommer att prata länge om efter konferensen.
Låt kunderna nätverka och ge dem en upplevelse som berikar både deras personliga och professionella utveckling.

Konferens med kundens behov i fokus

Få saker är så utvecklande för ett företag som att få höra kundens behov och upplevelse av ditt företag. En gedigen nyfikenhet på kunden och dess behov är nyckeln till framgång i din verksamhetsutveckling. Skapa en konferens som de garanterat vill komma på även nästa gång.

Få kunden att känna sig omhändertagen och uppskattad genom en oförglömlig konferens.
Det är detaljerna som gör konferensen lyckad – bjud på det lilla extra i varje del på konferensen.
Se till att konferenspassen omges av pauser som levererar både energi och skratt.

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.