Kickoff

Med Kampaay kan du skapa en kickoff som inte bara ger inspiration och energi på plats utan som också ger resultat lång tid därefter. Med ett genomtänkt syfte, noga planering och en enkel lösning ger Kampaay allt du behöver. Snabbt och enkelt.

Några exempel

Några exempel

Kickoff för olika syften

Vill du och dina medarbetare skapa bättre gruppdynamik, insupa ny inspiration eller ta fram en ny affärsmodell? Låt  kickoffen förstärka ditt syfte i alla delar och välj det tema och de aktiviteter som garanterat ger minnen och utdelning en lång tid framöver.

Välj en helhetslösning eller plocka de delar du behöver.
Låt våra kreatörer göra verklighet av dina idéer eller välj ett färdigt paket.
Med Kampaay får du full kontroll på helheten och alla detaljer. Med allt samlat på en plats sparar du både tid och pengar.

En kickoff i nytänkaranda

Vi erbjuder inte bara en traditionell variant utan även kickoffer där kreativiteten erbjudits fritt spelrum. Oavsett vilken variant du väljer kommer du få ett genomtänkt och passande koncept för just ditt uppstartsmöte.

Välj från ett brett urval av underhållning som till exempel artister, magiker och musik.
Du hittar teambuilding-aktiviteter som sträcker sig från låg puls till ett maxat adrenalinpåslag.
Vi erbjuder en bred palett av olika dryck- och matkoncept för alla kickoffens tillfällen.

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.