Julfest

Vill du att er julfest är ett klassiskt julbord med doften av kanel, nejlika och julknäck eller lockar det mer med en rivig afterski? Ett som är säkert är att vad du än väljer så har du med Kampaay endast en leverantör till allt du behöver för en lyckad julfest.

Några exempel

Några exempel

Julfest med kreativitet

En julfest är mer än en fest – den är ett ypperligt tillfälle att samla alla medarbetare inför ett stundande nytt år. Med vilken känsla ska de lämna året och kliva in i det nya?

Inspireras av våra eventfixare eller låt oss förverkliga din idé.
Vi lotsar dig från början till mål så kan du fokusera på dina medarbetare.
Lokal, kock, bartender, serveringspersonal och städning? Du väljer det du behöver.

Julfest och gastronomi i samklang

Samlas runt ett dukat bord eller mingla runt finurligt bland kollegor och stämningsfull dekor. Vilket tema du än väljer matchar vi det med ett perfekt matkoncept för ditt evenemang.

Mat och dryck är av hög kvalitet och anpassas enkelt efter ditt tema.
Vi hjälper dig med underhållning, personal och uppdukning.
Välj platsen. Vi kommer till kontoret, lokalen eller den plats som passar ditt event bäst.

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.