Företagsevent

Skapa ditt företagsevent på ett helt nytt sätt. Med Kampaay-portalen kan du välja tjänster, anpassa dem och skapa ditt event snabbt och enkelt. Oavsett om du ska arrangera en gemytlig Afternoon Tea eller en storslagen julfest så hittar du allt du behöver med några få klick.

Några exempel

Några exempel

Upptäck våra cateringalternativ

Bläddra mellan plockmat, grillbuffé, platsbakad pizza eller en trerättersmiddag. Välj det bästa alternativet för ditt evenemang, oavsett om det är företagets sommarfest, en klassisk after work eller er årliga kick off. Med Kampaay hittar du den perfekta lösningen för dina önskemål!

Buffé

Grillbuffé

Platsbakad pizza

Trerättersmiddag

Företagsevent – en möjlighet för tillväxt

Att arrangera ett företagsevent ger dig ett ypperligt tillfälle att föra en dialog med dina anställda, leverantörer och kunder. Lägg därtill möjligheten att presentera en ny tjänst eller en framtida aktivitet så är konceptet något att räkna med. När kan det vara aktuellt med ett företagsevent?

Fira olika milstolpar och stärk varumärket.
Tillkännage ett partnerskap eller lansering av en ny produkt eller tjänst.
Vilken typ av företagsevent ska du arrangera? Live-event, digital upplevelse eller ett hybridevent? När din målgruppsanalys är klar kommer du enkelt kunna välja vilken typ av företagsevent som passar bäst.

ABC för att arrangera ett företagsevent

Ett företagsevent är inte bara det du ser utifrån: bakom företagseventet arbetar en hel uppställning med personer för att planera varje detalj. För ett företagsevent är just det: en perfekt kombination av flera aspekter som tillsammans och enat svarar på marknadsföringsstrategin. Här är ett litet ABC för att förvandla nästa företagsevent till en succéartad företagsaktivitet.

Definiera mål, budget och resurser – vilket resultat vill du uppnå med ditt företagsevent?
Vem är målgruppen för ditt företagsevent? Beroende på vilken målgrupp du vänder dig till så förändras evenemangets innehåll och syfte radikalt.
Utbildning och teambuildande aktiviteter för dina medarbetare.

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.