Femkamp

Tänk energi, tävlingsanda och en gruppdynamik som inte låter sig nedslås oavsett vad. Där hela lagets engagemang är en avgörande faktor för framgång.

Några exempel

Några exempel

Femkamp med samarbete i fokus

En femkamp kan innehålla många olika typer av grenar. Vilka utmaningar kommer frambringa den ultimata sammansvetsningen i din grupp?

Välj bland alla grenar eller satsa på ett av våra färdiga paket.
Alla i laget deltar i alla grenar.
Förgyll atmosfären med levande musik, underhållning eller låt en DJ skapa en klubbkänsla.

Femkamp och mycket mer

Du kan enkelt lyfta din femkamp till en totalupplevelse med mingel, mat och underhållning. Vi lotsar dig från start till mål.

Maten och drycken är av hög kvalitet och servicen är oklanderlig.
Lokal eller tält där dekoren ger rätt känsla med anpassat tema för ditt evenemang.
Femkampen kommer dit du vill. Kontoret, i tält eller i en hyrd lokal?

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.