Catering

Boka din företagscatering. Utforska vårt breda utbud av mat- och dryckesförslag och välj de tjänster som passar just ditt evenemang.

Några exempel

Några exempel

Boka din cateringtjänst online med bara några få klick

Tack vare Kampaay-plattformen för företagsevenemang kan du enkelt boka mat, dryck och tjänster online.

Registrera dig på Kampaay-plattformen
Välj och anpassa ditt cateringupplägg
Ladda ner ditt prisförslag och boka i realtid

Välj bland varierande mat- och dryckesförslag

Catering för etablerade företagsevenemang, möten med kunder eller en avslappnad after work. Välj bland våra olika nyskapande koncept och många smakfulla rätter.

Mat och dryck av hög kvalitet och oklanderlig service
Plockmat, tilltugg, buffé eller middag
Du väljer meny och tjänster, vi tar hand om resten

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.