Afterwork

Att känna samhörighet och ha kul med sina kollegor ökar produktiviteten. Spånande och kreativt snack på en afterwork ger inte sällan näring också på jobbet. Och det bästa av allt – variationerna på en afterwork är oändliga. Med Kampaay kan du skapa din afterwork på femton minuter.

Några exempel

Några exempel

Afterwork på kontoret

En afterwork kan vara en drink efter jobbet – och den kan vara så mycket mer. Vill du förvandla kontoret till en lekfull plats eller kanske till en studio dränkt med skaparkraft. Pingisturnering, silversmide, grillafton och provsmakningar är bara några exempel på en afterwork du kan ha på kontoret.

Välj en helhetslösning eller plocka de delar du behöver – vi levererar och monterar.
Inspireras av våra färdiga aktivitetspaket eller låt oss genomföra dina egna idéer. Ingen idé är för liten och ingen är för stor.
Botanisera bland vårt breda urval av mat och matcha ihop med passande dryck. Du hittar många olika sorter och märken, både med och utan alkohol.

Afterwork utanför kontoret

Det finns en mängd uppslag på platser för en lyckad afterwork utanför kontoret. Allt från ett krispigt utomhusevent med knastrande brasor till inomhusmiljö där atmosfären vilar i en skön soul & funk-känsla.

Bjud på underhållning som till exempel föreläsare, artister och musik.
Skapa samhörighet med aktiviteter som andas värme och delaktighet.
Låt Kampaay fixa det du har valt så kan du själv delta på afterworkens alla roliga delar fullt ut.

Some examples

Några exempel

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Contact us to try the Kampaay platform.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.
Fill in your details and we'll be in touch to tell you more about the platform.