Digital upplevelse
Vinprovning

Hur uppstår alla smaker och dofter i ett vin? – Det som skapar ditt favoritvins karaktär. Vidga dina vyer genom ny inspiration på vår vinprovning. Funkar lika bra live som i den digitala vinkällaren.

Några exempel

Möt vår passionerade och kunniga sommelier

Följ med på en smakfull vinprovning med vår sommelier i spetsen. Du bjuds på en guidning genom smak, doft, terroir och vinmakning.

Under vinprovningen analyseras färger, dofter och smaker. Du får med dig ny inspiration från vinets underbara värld.
Kvällen bjuder även på en tävling för att utse den bästa sommeliern i gruppen.
Vinprovningen passar en grupp på 10-45 deltagare.

Vinprovning i tre olika format

Välj själv vilket format på vinprovningen som passar din grupp bäst. Vill ni jämföra olika viner eller utforska ett exklusivt vin på djupet?

Basic: Vinprovning med tre olika viner i samma prisklass.
Medium: Vinprovning med två olika viner i samma prisklass.
Premium: Vinprovning med ett exklusivt vin i premiumklass.

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.