Digital upplevelse
Trollkarl & Magi

Vad sägs om ett magiskt möte där en trollkarl och magi ligger i fokus. En interaktiv show, där du får se och delta i de mest spektakulära kortkonsterna. Funkar lika bra live som på den digitala scenen.

Seth Engström – Kungen av kort

Trollkarlen Seth Engströms fingrar glider, till synes lekande lätt, över kortleken. Med häpnadsväckande fingerfärdighet får han kort att försvinna och dyka upp – som ren magi.

Du får en interaktiv aktivitet där du som deltagare är en del av trollerierna. Det bjuds på en show och lagarbete i magins tecken.
Förhöj upplevelsen med bubbel och snacks – fråga efter våra paket.
Trollkarl & Magi passar en grupp på 10-100 deltagare.

Mer om trollkarlen Seth Engström

Seth Engström är ett av de mest respekterade namnen i branschen. Hans magiska tricks har förbluffat miljontals människor världen över.

Han är tiofaldig svensk mästare och sju gånger nordisk mästare i trolleri.
Kan stoltsera med att vara den enda artist som bjöds in att trolla på en av Kungens födelsedagar.
Seth var huvudstjärnan i Sydamerikas mest sedda tv-program, Sabado Show, som ses av 40 miljoner människor.

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.