Digital upplevelse
Quiz & Frågesport

En tävlingsinriktad helkväll som bjuder på både skratt och nya insikter. Funkar lika bra live som på den digitala arenan.

Några exempel

Hur ser din Quizkväll ut?

En kväll med Quiz & Frågesport kan se olika ut. Men ett som är säkert är att väl på plats växer tävlingsinstinkterna till oanade höjder.

Följ frågesporten – du får liveuppdateringar med leaderboard.
Välj om du vill ha frågesporten på svenska eller engelska. Du kan också få ett specialskrivet Quiz på eget tema.
Quiz & Frågesport passar en grupp på 2-2000 deltagare.

Mer än Quiz & Frågesport

Låt Quizkvällen bli något utöver det vanliga och komplettera upplevelsen med några smakfulla detaljer.

Med levande musik i bakgrunden förhöjs stämningen ett par nivåer. Vill du höja den ytterligare så kopplar vi på en känd frågeställare.
Priser till vinnarna ger en extra dimension till frågesporten.
Njut av snacks och drycker under Quizkvällen - fråga efter våra paket som vi levererar fram till din dörr.

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.