Digital upplevelse
Blanda drinkar

Aperitivon är en fantastisk möjlighet att få uppleva en äkta del av Italien. Med vår bartender direkt från Italien får du både blanda drinkar och ta del av historien om aperitivons fäste.

Några exempel

Blanda drinkar i italiensk anda

De senaste åren har AW-ölen fått kliva åt sidan bland många till förmån för en något mer sofistikerad umgängesform – den kontinentala aperitivon.

Blanda tre klassiska italienska drinkar med eller utan alkohol.
Efter kvällens anekdoter kommer du vara expert på italienska drinkar och dess historia.
Aktiviteten passar en grupp på 10-60 deltagare. Hålls på engelska.

Skaka och muddla din drink

Bli en shaker-expert och ta del av vår italienska bartenders bästa tips för hur du ska lyckas med drinken hemma och vilka misstag du ska undvika.

Skaka två klassiska drinkar och ta del av tipsen som lyfter din kunskap.
Dina drinkkunskaper kommer väl till användning i kvällens tävling.
Aktiviteten passar en grupp på 10-60 deltagare och kostar från 200 kr exkl. moms per deltagare (exkl. kit). Hålls på engelska.

Läs vad våra kunder säger om Kampaay

Lorenzo Zatini
Qonto

"Under eventet valde vi att använda både catering och mat och tack vare råd från Kampaay-personalen skräddarsyddes personalen också efter våra behov."

Susanna Iemma
Facebook

Jag rekommenderar alla att förlita sig på Kampaay för att organisera teambuilding-evenemang, och inte bara det, de är en garanti för en bra upplevelse! Allt tas om hand på ett noggrant och exakt sätt. Jag ser fram emot ett nytt event med dem.

Alessia Bonizzoni
Quantyca

Kampaay var grundläggande eftersom de gjorde det möjligt för oss att fortsätta organisera teambuilding, dela evenemang och aperitifer med våra team och få oss att känna oss som en grupp igen.

Giovanna Falcone
Fanplayer

Kampaay har helt förändrat vårt sätt att genomföra evenemang. Från mig som organiserar eventen, är feedbacken positiv: En enorm tidsbesparing och en garanti för en utmärkt service.

Paola Pesenti
Swiss Post

Det som gör skillnaden med den här plattformen är att du kan själv, extremt snabbt, kan anpassa allting och välja allt du behöver, med starkt stöd från Kampaay-teamet.

Eugenia Berardi
BIP

Det blir mycket enklare att organisera ett evenemang med en enda plattform. Nu kan jag anpassa mitt event genom att själv kontrollera budgeten och utan att komminucera med olika leverantörer.

Nicola Buratti
Digital Dictionary

Med förhoppningen att erbjuda deltagarna bästa möjliga upplevelse var de exakta, hjälpsamma och gav stor uppmärksamhet till detaljer. Allt var mycket enkelt, trots den stora komplexiteten.

Mariella Mulè
Leroy Merlin

Med Kampaay-plattformen kan jag organisera mitt företagsevent genom att välja de tjänster jag behöver på ett enkelt och intuitivt sätt. Det jag gillar mest är att ingenting lämnas åt slumpen.

Kontakta oss för att prova Kampaay-portalen.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer om portalen.