Kundberättelse

Det viktigaste var att ses och ha kul igen: SVEABs sommarfest med Kampaay

Kampaay
Om företaget
  • Bransch:
    Bransch
  • Anställda:
    100+

Företaget

‍SVEAB är ett av Sveriges mest etablerade anläggningsföretag i byggbranschen med den största delen av sin verksamhet i Stockholm och Mälardalen.

Företaget har idag cirka 350 medarbetare, varav 85% av dem är män. Vi träffade Malin Bergman, HR-chef på SVEAB. Malin har arbetat på SVEAB I 8,5 år och ansvarar för de större evenemang som involverar alla företagets anställda.

Sommaravslutning med Kampaay

Malin upptäckte Kampaay när hon letade efter en eventpartner inför deras stora sommaravslutning. Det är inte ofta SVEAB arrangerar evenemang för hela bolaget, utan oftare internt för vardera arbetsgrupp, men efter pandemin sågs ett behov av att ses alla tillsammans, umgås och ha kul.

“Även om de flesta har varit på jobbet i samband med produktion, har vi inte haft några sociala aktiviteter. Så det kändes viktigt att ses, umgås och påminna oss om vilka vi var innan pandemin.” berättar Malin.

SVEAB ville att deras sommarfest skulle vara avslappnad med fokus på det sociala. De valde att arrangera sitt evenemang utomhus i Hagaparken, med tält och grillbuffé. Tre kockar tog hand om grillen och två barer med personal fanns på plats. Även aktiviteter och underhållning som boule, kubb och livemusik fanns, men fokuset låg på att låta medarbetarna prata och umgås med varandra. 

“Alla var mest måna om att vara med varandra vilket märktes, det gick inte att överrösta alla som pratade och stod och umgicks i klungor.” fortsätter Malin

Kampaay som eventpartner

“Vi har inga stora resurser internt för evenemang, och jag har heller inte tid att jobba med såna frågor, därför vi behöver en eventpartner.“ säger hon.

Tidigare har eventplaneringen involverat olika leverantörer och varit lite krånglig, men Malin beskriver istället processen med Kampaay som enkel hela vägen. Hon säger att kontakten med Kampaays team var jättebra; både innan, under och efter evenemanget.

“Det var en smidig process, som krävde minsta möjliga energi för mig som beställare!” avslutar hon.

Eventets resultat

350+
anställda
1
stort årligt event
+∞
Företagskultur

Varför skulle du välja Kampaay?

“Processen med Kampaay var smidig, och krävde minsta möjliga energi för mig som beställare!”
Eventet med
SVEAB
No items found.

Innovation och inspiration
med Kampaay

Upptäck fler kundberättelser

Tack vare Kampaay

Före

Efter

Oändlig tillgång till ny inspiration

Trygg och snabb kommunikation med en kontaktperson

Enkelt att ordna evenemang på kontoret

Kreativa förslag och lösningar

Alla leverantörer samlade på en plats