Kundberättelse

GA Agency samlar sitt Europeiska team genom ett event

Kampaay
Om företaget
  • Bransch:
    Digital kommunikation
  • Anställda:
    50+

Företaget, GA Agency

GA Agency är en independent digital byrå som täcker alla aspekter av kundförvärv online och webbplatsprestanda. Byrån grundades 2019 av Guido Ampollini, som har över 15 års erfarenhet i branschen. Idag har GA Agency anställda i hela Europa med ett huvudkontor i London. Byrån har ett globalt tankesätt och ger lokala insikter från teamet i 24 länder.

"Detta var första gången jag organiserade ett evenemang av den här omfattningen både för mig själv och för GA. Syftet var att samla alla över hela Europa, många hade aldrig träffats så det här var ett perfekt tillfälle för alla att träffas och ha kul”, säger Marie.
Marie är Operations Director på GA Agency. Hon är ansvarig för att övervaka alla operativa aspekter inklusive interna arbetsflöden, företagets effektivitet och en positiv arbetskultur.
Företagsgruppbild på glada människor med händerna i vädret
Teamet på GA Agency

Eftersom detta var första gången byrån anordnade ett evenemang av den här omfattningen, hade de lite kunskap om platser och aktiviteter inom sin budget för storleken på sin grupp. GA hade ett första samtal med Kampaay för att förstå processen och för att Kampaay skulle förstå evenemanget GA Agency var ute efter att organisera

”Det här stödet var precis vad vi behövde för att kunna fortsätta med planeringen och organisationen av evenemanget. Att prata med Kampaay gav oss mycket förtroende och stöd i vår beslutsprocess.”

Problemet som låg framför GA Agency

GA Agency hade aldrig anordnat ett evenemang av den här omfattningen tidigare, så det fanns många frågor om hela processen. Byrån sökte ett eventplaneringsföretag med kunskap och erfarenhet av att organisera företagsevent, som skulle hjälpa GA Agency varje steg på vägen.

Eftersom byrån grundades året före Covid-19 och var väldigt liten då, fanns det inget tidigare behov av att anordna stora evenemang. Under pandemin växte GA Agency avsevärt när det gällde nya kunder, geografisk täckning och teammedlemmar över hela Europa.

Efter pandemin har byrån vuxit till över 50 anställda. Detta var det första tillfället att samla alla från alla områden i Europa så expertråd behövdes, och det var här Kampaay kom in i bilden.

Hur Kampaay stöttade GA Agency

Byrån hade till en början många frågor och behövde stöd i beslutsprocessen. Kampaay tillhandahöll expertråd om aktiviteter som skulle passa inom budgeten och för antalet personer som deltar. Eftersom den största utmaningen var att föra samman alla från olika delar av Europa, hjälpte Kampaay GA Agency med att organisera boendet för teammedlemmarna, samt konferensrummet där interna workshops skulle äga rum.

GA Agency valde en teambuilding-aktivitet, en skattjakt i Covent Garden, London. Många hade inte träffats i person tidigare, så en teambuilding-aktivitet var det perfekta valet för alla att lära känna varandra i en avslappnad och rolig miljö.

Bild på en grupp vänner i centrala London
Det vinnande laget från skattjakten

"Under dagen fanns ett schema på plats och allt gick smidigt: Teamet fokuserade främst på att lära känna varandra och bygga varaktiga arbetsrelationer!"

Hur skulle GA Agency beskriva Kampaay med 3 ord?

Kreativa, kunniga och anpassningsbara.

Det var viktigt för GA Agency att kunna skräddarsy evenemanget efter deras behov och krav, med Kampaays innovativa plattform kunde de göra det. Kampaay hjälpte till att organisera ett evenemang som passade deras budget och antalet människor i företaget som samlades över hela Europa.

"Kampaay hjälpte oss att se till att vi nådde slutmålet för evenemanget. Det skulle ha tagit mycket längre tid utan Kampaay, och rekommendationerna och förslagen från Kampaay har definitivt hjälpt och sparat oss tid”, säger Marie.
Teammedlem håller presentation för en grupp kollegor 

"Efter det stöd vi fick från Kampaay när vi organiserade det här evenemanget har vi inga tvivel om att nästa kommer att bli lika smidigt och roligt!"
"Vi är så tacksamma mot Kampaay-teamet för att de organiserade vårt team off-site event i London med mer än 50 personer. Det var vår första off-site, och allt gick perfekt. Tack!" Säger Guido, grundare och VD för GA Agency.

Eventets resultat

50+
anställda
15+
Länder resta från
Företagskultur

Varför skulle du välja Kampaay?

"Kampaay hjälpte till att ta bort mycket press och stress från Marie och teamet genom att erbjuda expertråd, kunskap och kreativitet som hjälpte oss i vårt beslutsfattande som ledde till ett framgångsrikt evenemang som kommer att minnas länge."
Eventet med
GA Agency
No items found.

Innovation och inspiration
med Kampaay

Upptäck fler kundberättelser

Tack vare Kampaay

Före

Efter

Oändlig tillgång till ny inspiration

Trygg och snabb kommunikation med en kontaktperson

Enkelt att ordna evenemang på kontoret

Kreativa förslag och lösningar

Alla leverantörer samlade på en plats