Plattformen för att organisera företagsevenemang

Med några få klick kan du skapa ett evenemang för ditt företag. Arrangera ditt evenemang genom att snabbt och enkelt välja bland otaliga tjänster och produkter.

FÖLJA EXEMPLET FRÅN DE FÖRETAG SOM HAR VALT OSS

Upptäck hur Kampaay fungerar

Kampaay är den perfekta partnern för att skapa ditt företagsevenemang.
Arrangera det utan stress i vår plattform med bara några få klick!

Ditt evenemang med ett klick

Organisera ditt företagsevenemang enkelt, snabbt och självständigt.

Välj ditt evenemang

Det är enkelt. Med Kampaay hittar du det perfekta evenemanget för ditt företag, eller skapar det med alla tjänster du behöver.

Enkelt

Utan att tänka. Aktivera alla leverantörer och välj den personal du behöver för ditt evenemang, enkelt via en enda kontaktpunkt.

Snabbt

Med bara några få klick. Med Kampaay kan du arrangera ditt företagsevenemang på bara 15 minuter, på nolltid kan du skapa en budget och förverkliga ditt evenemang.

Självständigt

Var och när du vill. I bara några få steg och utan att behöva hantera olika aktörer, från offert till val av tjänster. Kampaay kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig.

Vad du kan göra med Kampaay

Upptäck plattformens funktioner som gör det enklare att organisera ditt evenemang och sparar dig tid.

Håll koll på budget

Har du en budget att hålla dig till? Med Kampaay kan du hålla koll på dina kostnader under hela planeringsprocessen.

Få din offert i realtid

Spara evenemanget du skapat och få en offert med alla detaljer om de tjänster och kostnader du valt. Dela den internt för att få den godkänd av ditt team.

Återskapa och anpassa ett tidigare event

Med funktionen "återskapa evenemang" kan du upprepa ett redan organiserat evenemang med ett enda klick.

Använd konfiguratorn för att hitta det perfekta evenemanget

Är du inte säker på vilket evenemang du vill organisera? Med hjälp av några enkla frågor visar Kampaay dig det perfekta evenemanget för dina behov.

Så här fungerar det

Ta reda på hur du organiserar ditt event och skapar ett oförglömligt och unikt företagsevenemang från grunden.

Logga in

Logga in och ange uppgifter om ditt evenemang: datum, starttid och antal deltagare. Välj vilken typ av evenemang du vill organisera och kom igång!

Upptäck tjänsterna

Bläddra bland alla tjänster och hitta de som uppfyller dina behov. Under konfigurationsfasen finns en Kampaay-medarbetare tillgänglig för att hjälpa dig, steg för steg.

Anpassa ditt evenemang

Välj den catering som du föredrar, hitta rätt personal för ditt evenemang, välj den perfekta upplevelsen, bläddra bland fantastiska lokaler och upptäck många andra tjänster som gör ditt evenemang unikt.

Bekräfta ditt evenemang

Kontrollera din varukorg och budget i realtid. Om dina behov uppfylls, bekräfta ditt evenemang och så kommer vårt team att kontakta dig för att färdigställa alla detaljer.

Gå direkt till evenemanget!

Du behöver inte längre kommunicera med olika leverantörer och hantera olika offerter, spara tid!

Definiera detaljerna

När du har bekräftat ditt evenemang får du en eventöversikt där du kan berätta för Kampaay om alla detaljer och anpassningar som du vill ha med i ditt evenemang.

Gör ditt evenemang unikt

Gör ditt evenemang unikt med personliga prylar och en fotograf, redo att föreviga oförglömliga ögonblick.

Ägna tid åt dina gäster

Vi vet att gästerna är den viktigaste aspekten av hela evenemanget. Med Kampaay har du gott om tid att ägna dig åt dem före, under och efter evenemanget.

Vad ändras?

Kampaay kommer att förändra ditt sätt att organisera evenemang. Inga fler timmar i telefon, inga fler oönskade överraskningar. Nu kan du fokusera på det som verkligen är viktigt, deltagarnas upplevelse, och varför inte, njuta av evenemanget också.